Elérhetőség

cím: H-7623 Pécs, Közraktár u. 2.

Tel: 72/515-448, Fax: 72/515-449/

web: www.huniolift.hu

email: info [kukac] huniolift.hu

Wrooom Photostudio

A fotókért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Fabinyi Nórának, a Wrooom Photostudio munkatársának!

Kiegészítő modulok

 

Elektronikus kulcs

lift, elektromikus kulcs, felvonóhoz,azonosításElektronikus eszköz kulcsként történő használata az azonosítás és felhasználás korlátozás modern módszere. A gombelem nagyságú kulcs felismerése egy kiolvasó egységhez érintéssel történik. A kulcshoz  beállító programmal rendelhetjük a fel használás paramétereit. pl. a felhasználó neve, mely emeleti nyomógombok használatára jogosult. A kis kulcs kulcstartóra fűzhető. A paraméterek módosítása könnyen elvégezhető, mint pl. elveszített kulcs törlése, vagy új hozzáadása.

 

KFS telefonos oda-vissza beszélő vészhívó

vészhívó lifthez, felvonó,modulA KFS vészhívótelefon a fülke és gépház között telefonos kapcsolat kialakítására alkalmas, vagy szabványos telefonvonalra kihangosítóként használható.  A kiváló hangminőséget  egy kontroller vezérli és  szabályozza a gerjedés mentes beszédkapcsolatot. A kihangosító galvanikusan leválasztva csatlakozik a vonalra, ez által biztosított a földelt potenciálok esetén is a  zavarmentesség.

 

Gong

gong, felvonó modul, hangjelzés, liftA Gong-2 áramkör 2 csatornás, csatornánként beállítható1-2-3 dallamú gonghangon szólalhat meg. Irányonként különböző jelzés állítható be. A vezérlő jel polarítása szabadon választható.

 

 

 

SPC szövegbemondó

szövegbemondó,lift, felvonó, digitális szöveglejátszásDigitális szövegbemondó max. 12 szöveg lejátszásához. Vezérlése történhet mindkét polarítású jellel binárisan, lineárisan, vagy Gray-kód szerint. Max. teljesítmény: 0,5 W

 

 

 

Felvonó felügyeleti kijelző

felvonó kijelző,felügyeleti kijelző,lift kijelző,gépházFelvonó sebesség és pontosszint jelző, elsősorban gépház nélküli felvonókhoz használt, ahol a mentés folyamán az aknában mozgó fülke sebességéről és helyzetéről tájékoztat. Csatlakoztatható a meglévő tachométerhez, vagy az általunk szállított jeladóhoz.

 
 

 

8-csatornás kódkapcsoló

Vandálbiztos kódkapcsoló, max. 8 kimenettel. A számok gombnyomásra vagy állandóan világítanak, a kimenetekhez tartozó kódok szabadon programozhatóak. (Rendelhető nem világító fekete vagy fehér billentyűzettel is.)