Elérhetőség

cím: H-7623 Pécs, Közraktár u. 2.

Tel: 72/515-448, Fax: 72/515-449/

web: www.huniolift.hu

email: info [kukac] huniolift.hu

Wrooom Photostudio

A fotókért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Fabinyi Nórának, a Wrooom Photostudio munkatársának!

Belső- és hívótablók

Belső- és külsőtablóink egyaránt egyedi megrendelések alapján készülnek, a megrendelő igényei szerint. Technológiánknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni partnereink megrendeléseire. A lemezeket a tervezés után lézervágással készítjük el, majd szükség esetén meghajlítjuk, gravírozzuk, végül az összeszerelő műhelyben kerülnek a tablóba a nyomógombok és a kijelzők. 

A belső tablók kialakítása a normál kialakításon kívül lehet panel, pultformájú, vagy akár süllyesztetten szerelt. A nyomógomb fajta kiválasztása a felhasználók igényei szerint alakítható. Az akadálymentesítés felvonókra vonatkozó része általában a nagyfelületű nyomógombok használatát  javasolja. A nyomógombok   kiemelkedő szimbólumokkal készülnek. Braille írás szintén a nyomógomb lapjára kerülhet. A hívásnyugtázás piros, fehér, sárga, kék, zöld szinű. Egyes nyomógomb típusoknál akár bi-color kialakítás is lehetséges.

Néhány termékünk az alábbi képeken látható:

Pulttabló nagy felületű HD2 és HD8 típusú gombokkal, első képünkön a HD-2 vészjelző gomb rozsdamentes anyagból készült védőkerettel szerelt, a véletlen működtetés elkerülése céljából. A kijelzők, perforációk,információs és vészvilágítás ablakok a felületen szabadon pozícionálhatók. Partnereink részére tabló rajzoló, tervező programot tudunk ajánlani, amely a jóváhagyási dokumentáció elkészítéséhez és a megrendeléshez nyújt segítséget.

pulttabló,belső tabló,hd2,lift pulttabló,kijelző,hd 8,lift nyomógomb

 

Tűzoltó doboz

Tűz keletkezésekor  használható felvonókhoz  külön kezelőegységet helyezhetünk el egy dobozban, amelyet  a megrendelő igényei szerint gravírozunk és alakítunk ki.

tűzoltó doboz,gravírozás,lift tűzoltó doboz,gravírozás tűzoltás,tűzoltó doboz,lift,

 

Az alábbi képeken hívótabló gravírozva szines gombokkal,vízmentes, vandálbiztos nyomógombokkal szerelt belső tabló és süllyesztetten beépített belsőtabló látható.

 

     

Hívótablók

 

Külső tablóink szintén egyedi megrendelések alapján készülnek. Rögzítésük általában normál  csavaros, vagy  hátulról csappal történik. Ezen kívül a leggyakoribb rögzítés a bepattintható, vagy rejtett csavaros kivitel. Kialakításuk lehet pultalakú,, pl. ajtó felett elhelyezett kijelző, vagy falraszerelt. Készülhet befalazási doboz a tabló elhelyezéséhez és rögzítéséhez. A tablók elemeit a felhasználó igényei szerint rakhatjuk össze és feliratok szintén igény szerint készülnek.   

külső tabló,belső tabló,hívó tabló,egyedi megrendelés hívó tabló,külső tabló,belső tabló egyedi hívó tabló,külső panel,lift hívó tabló,külső tabló,belső tabló tabló,lift,külső tabló,belső tabló